Skip to content

Idrætsfestival i Vejle 2019

Af Søren Schmidt

IF Ryttergården deltog med otte udøvere ved årets idrætsfestival i Vejle som blev afholdt for 24. gang.

Holdet fra Holbæk ankom tirsdag formiddag i Vejle i strålende solskin og høje varmetemperaturer hvor vi blev budt velkommen af forventningsfulde og glade festivaldeltagere fra hele landet.

Efter indkvartering og det obligatoriske informationsmøde kunne Roskildes borgmester (nu kulturminister) Joy Mogensen åbne festivallen og sende de ca. 260 aktive udøvere ud i Nørreskoven i et crossløb for de hurtige atleter og en maze walk for gående.

Efter anstrengelserne i skoven skulle vores 4 mands krolfhold med Lene, Lone, Ole og Palle spille om medaljer på den svært anlagte 12 hullers bane. Holdet spillede heldigt og dygtigt og vandt guld med en score der var 6 slag bedre end holdet der vandt sølv.

Kasper, der stillede op med et brud på foden, deltog i den individuelle krolf turnering, og gjorde det så flot at det rakte til en sølvmedalje.

Dagens sidste konkurrence hvor IF Ryttergården skulle i aktion var triatlon for hold. Her skulle Stig starte i den første disciplin som var svømning som han gennemførte i en fin tid. Herefter skulle Jon op på mountain bike cyklen og afsted på en 6 km lang rute. Her viste Jon stor styrke og overhalede flere konkurrenter. Kasper der var skadet skulle ellers have fortsat med at løbe sidste disciplin som var et 800 meter løb, men måtte af gode grunde melde fra. Dette betød at Jon efter den hårde tur på cyklen måtte iføre sig løbeskoene og afsted på de to omgange på cindersbanen. Det gjorde han så godt at det sammen med Stigs fine svømmetid betød det at holdet fra Holbæk kom ind i den bedste tid og vandt guld.

I volleyball turneringen kunne IF Ryttergården ikke gentage sidste års resultat hvor holdet vandt guld. Trods skader og uheld spillede holdet nogle gode kampe, hvor IFR i puljekampene vandt 2 og tabte 2 kampe. Disse resultater betød at holdet i år måtte nøjes med at spille om de sekundære placeringer. Holdet spillede ydeligere to kampe som blev vundet, hvilket resulterede i at holdet sluttede på en syvende plads.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk