Skip to content

Idræts- og Kulturfestival 2019

Af Søren Schmidt

IF Ryttergården deltog i år med 11 aktive udøvere ved IF Vikingernes årlige idræts- og Kulturfestival på Kalvøen i Frederikssund.

Efter en varm velkomst og en god kop kaffe kunne idrætsdagen “skydes” i gang med en fælles opvarmning på pladsen hvor de mange deltagere fik varmet kroppen op inden starten gik til det obligatoriske idealløb på 1,3 km der kunne gennemføres på 3 tider.

Her blev det til 2 sølvmedaljer til IF Ryttergårdens Nanna og Johannes og 2 bronzemedaljer til Anja og Jon.

Ved formiddagens volleyturnering hvor 4 hold var tilmeldt vandt IF Ryttergården guld ved at vinde deres tre kampe uden at afgive sæt. Holdet bestod af Nanna, Ole, Jon, Kasper, Stig, Palle og Søren.

Guld blev det også til vores tre deltagere, Anja, Johannes og Kasper i rundboldturneringen som de vandt med deres hold efter nogle gode og spændende kampe.

I år var Kasper den eneste fra IFR der havde tilmeldt sig fodboldturneringen, der som noget nyt blev afviklet på en minibane med kun tre spillere på hvert hold. Her kunne Kasper sammen med sine medspillere modtage endnu en guldmedalje.

Eftermiddagens sidste disciplin var petanque. Her stillede IF Ryttergården med to hold. Johannes og Stig, der desværre måtte se sig slået i bronzekampen, endte på en flot fjerdeplads ud af fjorten hold.

Solveig, Palle og Ole gik hele vejen til finalen, men måtte se sig slået af et bedre spillende hold, og kunne fortjent modtage sølvmedaljerne efter nogle gode kampe.

Udover konkurrencerne kunne vores udøvere deltage i hestevognskørsel og prøvedisciplinerne yoga og boksning.

Tak til IF Vikingerne for et altid godt arrangement og som vanligt i smuk solskin og varme.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk