Skip to content

Fjercup 2019

Af Maibritt Vesti

Da vi sagde farvel og tak og på gensyn sidste år, troede vi det også det skulle være et farvel til stedet vi har afholdt vores badmintonstævne i de sidste 19 år.

Men pga. forsinkelser i den nye Sportsby var vi alligevel så heldige at få fornøjelsen af at spille i den hyggelige gamle hal endnu en gang.

Der var ikke så mange tilmeldte i år som der plejer at være, men alligevel blev der slået til fjerbolden på livet løs og vi fik afviklet nogle gode og tætte kampe.

IFR fik spillet sig til et par medaljer. I mixrækken gik bronzemedaljen til Tinna og Kasper og sølvmedaljen til Stine og Jon. I damedoublerækken gik bronzen til Louise og Rikke og guldet til Ditte og Maibritt.

Derudover havde Palle allieret sig med en makker fra Kalundborg og sammen skulle de kæmpe i herredoublerækken. Desværre rakte anstrengelserne ikke til en medalje, men godt spillet og tillykke til alle.

Tak for endnu en hyggelig dag i badmintonhallen. Tak til deltagerne for godt spil og fair play, tak til alle hjælperne, tak til Jan og Carsten i cafeteriet for at bruge deres dag på at servicere os. Og sidst men ikke mindst tak til Intersport, Sportmaster og Rosenmejer Sport for de flotte sponsorgaver.

Vi ses i 2020.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk