Skip to content

Friluftsuge på Amager 2018

Af Ole Johannesen

Ved årets friluftsuge var deltagerne: Jon, Lene, Lone, Peter, Stig, Ole og Solvej.

Mandag: Vi ankom til vandrehjemmet kl. 14 og fik vores værelser. Da vi var kommet på plads, fik vi kaffe og kage. Bagefter gik vi en tur, så vi lærte området at kende. Vi sluttede af med et aftenmøde om næste dags aktiviteter.

Tirsdag: Efter morgenmaden gik vi i gang med dagens aktiviteter. Jon, Peter, Stig og Ole var på fisketur. Vi fangede 5 torsk og 5 markreller, så det var en god dag. Lene, Lone og Solvej spillede krolf og havde en god og hyggelig dag.

Onsdag: Peter og Stig var i Greve til bueskydning og havde en god dag. Ole og Jon fik til opgave at arrangere en cykeltur. Vi cyklede ca. 22 km. rundt om fuglereservatet på Amager. Lene, Lone og Solvej var ude på en lang gåtur.

Torsdag: Det var en våd dag med en masse regn, men det var ingen undskyldning, så Peter og Stig gik i gang med at spille krolf. Ole og Jon spillede basket med en frisbee. Lene, Lone og Solvej tog på endnu en vandretur.

Fredag: Så var det tid til at tage afsked med alle de rare mennesker vi var sammen med. Vi sluttede af med et flødebolle-løb, så vi fik lidt til den søde tand inden vi tog hjem.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk