Idrætstræf 2017

For tredje år i træk blev Region Sjællands idrætstræf afviklet på Holbæk Bold & Idrætsforenings anlæg hvor 60 deltagere fra Ringsted, Kalundborg, Roskilde og Holbæk havde tilmeldt sig disciplinerne volleyball, fodbold, krolf, Mazewalk og musik og bevægelse.

Efter klargøring af baner og udlevering af startsnumre og idrætstræf T-Shirts kunne Holbæk kommunes kulturudvalgsformand Emrah Tuncer for andet år byde deltagerne velkommen.

Efter den obligatoriske opvarmning ved Brian fra Kalundborg kunne volleyball og krolf kampene igangsættes.

Volleyball turneringen blev afviklet med 6 hold hvor der blev spillet alle mod alle. Efter 15 velspillede kampe kunne IF Ryttergården hold 1 kåres som vindere og IF Ryttergården hold 2 fik bronze.

Ved krolf turnering på Højen blev der spillet kampe både formiddag og eftermiddag. Her skulle deltagerne forsøge at gå den svære bane igennem på laveste score. IF Ryttergården var repræsenteret ved Leif og Johannes, hvor Leif, trods en god gang eftermiddagsregn gik banen igennem på en fin score, der viste sig at være nok til at erobre en sølvmedalje.

Efter en velfortjent frokost skulle deltagerne igennem det obligatoriske 1,3 km. lange mazewalk/run rute der blev gennemført i løb eller gang, hvor vinderen blev den udøver, der kom nærmest idealtiden. Efter alle var kommet over målstregen og tiderne noteret, kunne vi konkludere at ingen af deltagerne fra IF Ryttergården kom i medaljerækkerne.

Eftermiddagens kampe i fodbold og krolf blev en voldsom våd omgang, hvor krolfkampene måtte afbrydes før tid da flere af deltagerne havde svært med at stå fast på den kuperede bane, men fodboldturneringen hvor 4 hold skulle kæmpe om medaljerne, gennemførtes trods de svære betingelser. Endnu engang løb IF Ryttergårdens stærke fodboldhold med guldmedaljerne efter nogle udfordrende og sjove kampe på den glatte og mudrede grønsvær.

Mens fodbold og krolfspillerne kæmpede mod vejrguderne kunne deltagerne i musik og bevægelse nyde aktiviteten indendørs i Stadionhallen, hvor pulsen til tider kom op i det røde felt, der betød at flere måtte tage et break for at få pusten og pulsen ned igen.

Idrætstræffet afsluttedes med præmieoverrækkelse, sponsorgavetrækning og spisning hvor menuen stod på grillpølser, brød, kyllingebryst, salat og kartoffelsalat.

Tak til alle deltagere, de frivillige hjælpere, DAI, Styregruppen, Krolfklubben, Søren Orla fra Stadionhallen og ikke mindst Jette fra HB&I s klubhus der endnu engang stod for fortæringen.