Skip to content

Idræts- og Kulturfestival 2017

Af Søren Schmidt

IF Vikingerne havde i år invitereret til en Forsommer i Tyrol hvor idrætsdeltagerne ved ankomsten blev udstyret med en flot rødternet tyrolerskjorte og en lige så flot grøn tyrolerhat. Med udstyret i orden og en fin velkomsttale kunne festivalen skydes i gang med en elegant tyroleropvarmning.

Første disciplin var et “idealløb” på 1,3 km. hvor deltagerne skulle ramme en ideal tid i let løb, let gang og hurtig gang. Her opnåede IF Ryttergården to bronzemedaljer ved Caspar og Johannes.

Efter alle var kommet godt i mål kunne konkurrencerne i volleyball og fodbold igangsættes. IF Ryttergården kunne i år mønstre et volleyhold hvor Ole, Jon, Caspar, Abais, Palle, Simon og Kasper igen i år vandt guld med 3 sejre og en uafgjort kamp i holdets fire kampe.

I rundboldturneringen deltog Johannes fra IFR på et sammensat hold med det flotte navn Ungeteam All-Stars. All Stars holdet leverede nogle gode og velspillede kampe hvor resultaterne betød at de senere på dagen kunne fejres med guldmedaljer.

Efter formiddagens konkurrencer og medalje overrækkelse var det blevet tid til en frokostpause hvor menuen bestod af kold kartoffelsalat og lækre ristede Currywurst pølser som blev nydt i solen.

Efter frokostpausen var det blevet tid til at få afviklet eftermiddagens konkurrencerne her stillede IF Ryttergården op i fodboldturneringen med følgende spillere Caspar, Simon, Abais, Kasper og Jon der skulle igennem tre kampe hvor holdet vandt to og tabte en kamp. Resultaterne i de øvrige kampe viste sig at være til IFRs fordel så holdet endnu engang kunne hjemtage guldmedaljer.

I petanque turneringen deltog Palle, Johannes og Ole, hvor Ole og Johannes vandt sølvmedaljer.

IF Ryttergårdens samlede medaljehøst blev guld i volleyball, guld i fodbold og guld til Johannes i rundbold. Sølvmedaljer til Ole og Johannes i petanque. Bronzemedaljer til Johannes og Caspar i idealløb.

Tak til alle for en dejlig dag i Frederikssund.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk