Skip to content

Friluftsuge ved Kattinge værk 2017

Af Ole Johannesen

Mandag: Ankomst kl. 14:00 hvor vi fik anvist vores værelser, de var lidt primitive. Men det gik fint, alle fik en plads. Så fik vi en kop kaffe og kage. Efter kaffen fik vi en rundvisning, så vi vidste hvor aktiviteterne forgik og så slappede vi af indtil vi skulle have mad. Efter aftensmaden gik Palle og Ole i gang med at lave en krolfbane, som Lene, Lone, Mette og Hans var med til at spille til det var mørkt. Der blev spillet rundbold mandag eftermiddag.

Tirsdag: Efter morgenmaden gik vi i gang kl. 10:00. Mette, Anne og Solveig gik på en dejlig vandretur på 2 timer i den flotte natur og hvor de fik en is halvvejs på ruten. Palle, Lene, Hans og Ole spillede krolf. Eftermiddag: Palle og Ole dømte nogle krolf kampe. Mette skulle have været ude på nogle vandaktiviteter, men det blæste for meget, så hun tog en vandretur i stedet for. Resten spillede krolf og slappede af. Da vi var færdige med dagens program, tog vi alle sammen til Roskilde og shoppede lidt.

Onsdag: Der var heldags aktiviteter. Palle tog på fisketur, dog uden det store held. De hverken snappede eller bed på krogen. Men ellers havde de en rigtig god dag nede ved Jyllinge fjord. Solveig tog til bueskydning i Greve, det var en rigtig god dag for hende. Lene, Lone, Mette, Anne og Ole var inde i Roskilde fjord og prøve at ro i en vikingebåd og sætte sejl, så der kom god fart på båden. Det var en udfordring at styre årerne men det gik fint, en god oplevelse. Efter sejlturen og en frokostpause kørte vi op til Roskilde domkirke hvor vi fik en rigtig interessant rundvisning med guide. Derefter kørte vi tilbage til Kattinge værk og slappede af. Da vi havde spist aftensmad tog vi allesammen ned til en shelterplads, hvor der var bålhygge, snobrød og myg. Ole tog en overnatning i shelteren. Alt i alt en rigtig god onsdag.

Torsdag: Stille vejr, så Mette endelig kunne prøve nogle vandaktiviteter. Det nød hun rigtig meget. Om eftermiddagen kravlede hun 3 gange op af en 10 meter høj klatrevæg, det var flot. Lene, Hans og Ole deltog i mindfulness om formiddagen. Palle, Ole og Solveig spillede krolf om eftermiddagen. Lone var til mindfulness om eftermiddagen. Da vi var færdige med dagens aktiviteter, var der festmiddag om aften med noget rigtig god mad og nogle forskellige sange, det var rigtig hyggeligt.

Fredag: Vi startede dagen med et orienteringsløb hvor vi skulle finde 5 poster med nogle spørgsmål om Kattinge værk, en god aktivitet. Derefter sluttede vi af med en dejlig brunch, og tog afsked med alle de dejlige mennesker, vi var sammen med. Vi tog trætte og glade hjem. Håber på et gensyn næste år.

Tak til alle deltagere for en god uge ved Kattinge værk.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk