Fjercup 2017

IF Ryttergårdens årlige badmintonstævne i Holbæk badmintonhal kunne i år byde velkommen til 60 aktive spillere der skulle igennem 72 kampe i rækkerne Dame double, Mix double og Herre double inden mestrene kunne kåres.

IF Ryttergården havde til dette års Fjer Cup ændret på turneringsformen, der betød at stævnet udelukkende blev afviklet som en doubleturnering i de tre ovennævnte rækker. Denne ændring betød at vi kunne garantere spillerne i de tre doublerækker mindst 4 kampe, hvor vi tidligere kun kunne tilbyde 3 kampe.

Da kun 4 par havde tilmeldt sig i Dame double rækken blev kampen om medaljerne afviklet således at parrene mødte hinanden to gange, hvor alle skulle igennem 6 kampe inden vinderne kunne kåres. IF Ryttergården var repræsenteret ved Ditte og Telujha der spillede sammen i en turnering første gang. Efter nogle velspillede og spændende kampe havde IFR parret fortjent vundet bronze. Flot gået af vores piger der med lidt held og lidt mere rutine nok kunne havde spillet med om sølvet.

I Mix doublerækken, hvor 10 par var tilmeldt, stillede IF Ryttergården op med Heidi og Kasper S, der trods nogle velspillede kampe mod stærke modstandere måtte nøjes med at spille om de sekundære pladser. Parret skal dog roses for deres fightervilje.

I Herre double rækken med 12 par fordelt i 3 puljer skulle IF Ryttergårds parrene Palle og Johannes og Jon og Caspar spille op til deres bedste, hvis de skulle have medaljer med hjem. Jon og Caspar der spillede indledende kampe i pulje 2 vandt deres pulje og skulle så spille om medaljerne mod vinderne i pulje 1 og 3. Palle og Johannes der var placeret i pulje 3 kæmpede bravt, men oppe imod modstandere der var stærkere på dagen rakte resultaterne ikke til videre deltagelse.

I finalerunden vandt Jon og Caspar en kamp og spillede en kamp uafgjort, der desværre og lidt ærgerligt for dem kun rakte til en sølvmedalje pga. en lidt dårligere pointscore.

Udover de 60 aktive spillere der kæmpede om medaljerne, skal der lyde en stor tak til de frivillige hjælpere, der bidrog som dommere, opvarmere og kampafviklingsansvarlige, og stor tak til Jan og John fra Holbæk Badminton Klub der sammen med Carsten fra IFR stod for fortæringen ved årets Fjercup stævne.

Efter præmieoverrækkelsen i Hallen, kunne vi igen i år trække lod om flotte gaver, sponseret af INTERSPORT i Nygade og SPORTMASTER i Ahlgade.

Tak til alle for en god dag i Holbæk Badminton Hal.