Skip to content

DM i volley 2017

Af Søren Schmidt

Efter en sæson hvor IF Ryttergården ikke rigtigt kunne få gang i volleytræningen i Bjergmarkshallen besluttede trænerteamet at holdet i år måtte gå et trin ned af stigen og tilmeldte holdet til DM i B rækken, hvor 16 hold fra hele landet skulle kæmpe om medaljerne.

Da 2 ud af de 4 hold der var tilmeldt i A rækken meldte afbud på dagen besluttede de stævneansvarlige at afvikle DM stævnet i én række, hvor der skulle spilles indledende kampe i 4 puljer. Vinderne i de 4 puljer skulle så mødes i semifinaler og finaler i en A række og de øvrige hold skulle kæmpe om mesterskabet i B rækken.

IF Ryttergården skulle i pulje 1 i deres første kamp møde IFS Fredericia A og lagde ud med en overraskende sejr i 2 sæt.

I kamp nr. 2 mod Multihuset fra Middelfart tabte IFR første sæt med et enkelt point men vandt andet sæt med 7 point der sammenlagt gav dem sejren.

I den sidste puljekamp blev det også til sejr, denne gang gik det ud over Team Vestegnen der blev besejret i 2 velspillede sæt.

Med 3 sejre ud af 3 mulige blev IFR vinder af pulje 1 der betød at de lidt uventet nu skulle kæmpe om DM guldet i A rækken.

Lidt uheldigt viste det sig at IFR i deres semifinale skulle spille mod IF Vestjydernes A række hold, der havde vundet DM i A rækken de seneste to år. Denne kamp blev ikke uventet vundet af Vestjyderne i to sæt.

Kampen om bronzemedaljen vandt IFR i 2 spændende og tætte sæt over IF Vikingerne fra Frederikssund, der sidste år vandt guld i B rækken.

Finalen mellem IF Vestjyderne og Idræt på Banen endte med en sejr til IF Vestjyderne der for tredje år i træk kunne tage hjem med guldmedaljerne og DM pokalen.

Med en flot bronzemedalje om halsen kunne IF Ryttergårdens volleyhold fortjent sætte sig i bussen og drage mod Sjælland.

IF Ryttergården stillede med følgende spillere: Nana og Camilla der var med for første gang, Ole og Jon, holdets spillende trænere samt Kasper, Palle og Stig der alle bidrog med god stemning og udviste stor fightervilje ved årets DM i Vejle.

Tak til alle for et par gode dage i Vejle.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk