Region Sjællands Idrætstræf 2016

Af Maibritt Vesti

Årets idrætstræf tirsdag d. 13. september blev som sidste år, afholdt på og omkring Holbæk stadion. Det er 2. år vi afholder træffet og det er dermed godt på vej til at blive en årlig tilbagevendende begivenhed, som afholdes for at styrke fællesskabet på tværs af kommuner og idrætsforeninger. I år var der deltagere fra foreningerne i Roskilde, Kalundborg, Sorø og Holbæk.

I alt 70 aktive deltagere og frivillige hjælpere var mødt op med højt humør i det pragtfulde sensommervejr. Kirsten Holmer og Mogens Damgård fra Dai bød de mange deltagere velkommen, hvorefter vi fik besøg af kulturudvalgsformanden Emrah Tuncer fra Holbæk kommune, som holdt en fin åbningstale.

Men inden de aktive deltagere blev sendt af sted til de forskellige aktiviteter, skulle vi lige have en god gang opvarmning. Igen i år var det Sund Stil fra Kalundborg som havde forberedt et rigtig godt og sjovt program.

Formiddagen bød på volleyturnering og krolfturnering.

På volleybanen skulle 4 hold dyste om medaljepladserne og det blev til rigtig gode kampe og godt spil.

På krolfbanen blev der kæmpet for at vinde, men der var selvfølgelig også plads til hygge og grin. Igen i år var vi heldige at få lov til at låne krolfklubbens bane og et par frivillige hjælpere derfra.

Til frokostpausen havde Jette fra HB&I smurt en masse lækre sandwichs, som blev nydt rundt omkring på græsset i det skønne solskinsvejr. Og efter en velfortjent pause kunne eftermiddagens aktiviteter sættes i gang.

Det obligatoriske Mazewalk/run-løb blev skudt i gang, og alle sendt ud på ruten, som var 1,2 km lang. Her kunne man vælge enten at løbe eller gå rundt.

Herefter bød eftermiddagen på fodboldturnering, musik/bevægelse og endnu en omgang krolf.

Fodboldspillerne trodsede varmen og gik virkelig til den på banen. Alle var med i spillet og havde det sjovt, men der blev også spillet for at vinde.

Musik og bevægelse var en aktivitet hvor man kunne slippe den indre danser løs, have det sjovt og bare slappe af uden at konkurrere med hinanden.

Som afslutning ovenpå alle de gode dyster blev der grillet kylling og pølser på HB&I´s terrasse. Jette havde igen været i gang i køkkenet og lavet en masse dejligt tilbehør. Mens folk fik stillet sulten, blev der overrakt præmier for de forskellige discipliner og uddelt lodtrækningspræmier.

IF Ryttergården løb med guldet både i fodbold- og volleyturneringen. Derudover var det også to fra IF Ryttergården der sikrede sig 1. og 2. pladsen i krolfturneringen. Her var det Carsten der vandt guld og Bent der tog sig af sølvet.

Tusind tak til krolfklubben for lån af bane og frivillige, til Jette for det fantastiske arbejde i køkkenet, samt for lån af HB&I´s faciliteter, og selvfølgelig også tak til alle deltagere, frivillige, hjælpere og gæster for en rigtig dejlig og hyggelig dag i Holbæk.

Vi glæder os til at se jer alle igen næste år!