Skip to content

DM i volley 2015

Af Maibritt Vesti

Endnu en gang var IF Ryttergården med ved det uofficielle DM i volley som afholdes i Vejle.

Holdet bestod af: Ole, Palle, Rikke, Jon, Michael, Kasper Skovgård, Caspar Schwert og Maibritt.

Det er blevet en fast tradition at tage af sted dagen før stævnet og overnatte på Vejle vandrehjem, så det gjorde vi selvfølgelig også i år. Vi kørte fra Holbæk om eftermiddagen og ankom til vandrehjemmet først på aftenen hvor vi blev indkvarteret på vores værelser.

Efter aftensmaden inde i byen, lidt hyggebordtennis på vandrehjemmet og en god nats søvn, kørte vi ind til DGI huset hvor stævnet blev afviklet.

IFR stillede igen i år op i A-rækken, men desværre var der kun to andre hold tilmeldt, så vi var på forhånd sikret en 3. plads. De to andre hold var IFS-Vestjyderne 1 og Idræt & Kultur.

Da der kun var tre hold, spillede alle mod hinanden to gange, for at få lidt flere kampe og lidt mere spænding i puljen.

IFR lagde ud mod Vestjyderne. Det var en stærk modstander, som også viste sig at være for stærk. Vi tabte kampen med en pointforskel på 39-24. Vi fik så en revancekamp lige bagefter, da spillerne fra Idræt & Kultur var lidt forsinkede. Her var vi bedre med, dog blev det desværre igen et nederlag til Holbæk.

De resterende to kampe var mod Idræt & Kultur. IFR havde nu fået spillet sig varme og begge kampe endte med sejr til Holbæk.

Det betød at IFR kunne rejse hjem med en 2. plads og en fin sølvmedajle. Guldet gik til Vestjyderne, tillykke til dem.

Endnu et godt og hyggeligt stævne var overstået og vi kunne igen vende næsen mod Holbæk.

Tak for i år og på gensyn i 2016.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk