Skip to content

Volley workshop 2014

Af Maibritt Vesti

Som noget nyt afholdt Vikingerne fra Frederikssund i samarbejde med Dansk volleyball Forbund et ministævne/workshop i volley d. 22. januar. Her var mulighed for at deltage i en lille turnering, samt mulighed for de helt nye inden for volleyball, at få en god introduktion til spillet.

IF Ryttergården var med og deltog i turneringen, som i alt bestod af 6 hold fordelt i 2 puljer.

Dermed havde IFR to indledende kampe. De to kampe var med rigtig godt spil fra begge banehalvdele og blev også to meget tætte kampe, hvor det dog til sidst var IFR der løb med sejren begge gange og dermed blev puljevinder.

Da alle puljekampe var færdigspillet blev der regnet på resultaterne og i mellemtiden kunne alle spillere spise sig en tiltrængt frokostbolle.

Efter en velfortjent pause skulle der spilles placeringskampe. Holdene blev igen opdelt i to puljer hvor de to puljevindere samt den bedste to’er skulle spille om guld, sølv og bronze og de resterende tre hold skulle dyste om 4,5 og 6 pladsen.

IFR lagde godt i den første af de afgørende kampe og vandt en sikker sejr. Anden kamp blev mere tæt men det var alligevel holdet fra Holbæk der var stærkest og endte som vinder. Det betød at IFR gik ubesejret igennem turneringen og kunne dermed få hængt guldmedaljen om halsen.

Det var en rigtig hyggelig dag med god stemning og masser af godt spil fra alle hold.

Tak til Vikingerne for et godt initiativ til denne dag.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk