Skip to content

Sommer Cup 2014

Af Søren Schmidt

IF Ryttergården, der havde vundet Lindegårdens fodboldstævner de seneste tre gange, skulle forsøge at vinde for fjerde gang i træk.

Oprindelig havde 6 hold tilmeldt sig turneringen, men desværre havde 2 hold trukket sig, det betød at kun 4 hold skulle kæmpe om medaljerne.

IF Ryttergården mødte i deres første kamp SIR Roskilde, der chokstartede og hurtigt bragte sig foran med 3-0, inden IF Ryttergården med en utrolig slutspurt fik udlignet til 3-3.

Næste kamp mod” Idræt på tværs” fra Gentofte blev et rent mareridt, der resulterede i et nederlag til holdet fra Holbæk på hele 5-0.

IF Ryttergården skulle i deres sidste puljekamp møde Lindegården fra Roskilde. Efter en god indsats kunne holdet gå fra banen med en sejr på 3-0.

Puljekamperesultaterne betød, at IF Ryttergården i deres semifinale, skulle møde ”Idræt på tværs” som de tidligere havde tabt 5-0 til.

IF Ryttergården havde åbenbart lært af 5-0 nedelaget i den første kamp. Da dommerens slutfløjt lød, havde IFR fået revanche, og vundet kampen med hele 6-0.

Dette resultat betød at IFR skulle spille finale mod SIR Roskilde, der efter en noget nervøs start endte med en sejr på 5-2 til IF Ryttergården, der for fjerde gang i træk kunne kåres som vinder i Roskilde.

IF Ryttergårdens hold:
Jon
Mathias
Caspar
Søren
Kasper

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk