Skip to content

Badminton Open 2014

Af Maibritt Vesti

Som et nyt tiltag afholdt If-Kæmperne sammen med If-Limone et badmintonstævne i Nørrebrohallen i København fredag d. 14 november. If-Ryttergården var med.

Dagen startede med at alle blev budt velkommen af arrangørerne. Herefter blev vi alle guidet igennem en god gang opvarmning og så kunne kampene fløjtes i gang.

Der blev spillet i følgende rækker: Herre single A og B, herredouble og en blandet damedouble/mixdouble.

Deltagere fra If-Ryttergården var: Caspar/Palle, Kasper/Pernille, Rikke/Maibritt og Ole som standin i en mixkamp og som vores chauffør. Uden Ole var vi ikke kommet af sted, så tak for det Ole.

Kampene blev ikke spillet på tid som vi er vant til ved vores eget Fjercup, men som et forsøg blev der spillet ét sæt. Alle var lidt spændte på hvordan det ville forløbe, men det hele gik fint uden forsinkelser eller andre problemer.

Puljekampene blev i spillet i løbet af formiddagen og der var mange gode kampe og rigtig god stemning.

Så kunne der nydes en velfortjent lækker frokost i hallens cafeteria.

Efter deltagere og frivillige havde fået lidt at spise, var det tid til at spille pladseringskampe. Disse kampe skulle nu afgøres i en hel spillet kamp, bedst af tre sæt.

Caspar og Palle skulle dyste om 3-4 pladsen, men desværre måtte de se sig slået af deres modstandere. Selvom det ikke rakte til en medalje, var det en flot pladsering i en stærk herredoublerække.

I damedouble/mixrækken var det Kasper/Pernille og Rikke/Maibritt der skulle kæmpe om 1-2 pladsen. Det blev en spændende kamp der måtte ud i et 3. og afgørende sæt. Her var det Kasper/Pernille der var det stærkeste hold og løb derfor af med sejren. Tillykke til jer!

Efter overrækkelsen af præmier kunne If-Ryttergården igen vende hjem mod Holbæk.

Tak for en rigtig hyggelig dag med masser af godt spil og godt humør og tak for et godt stævne. Vi håber på en gentagelse næste år!

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk