Skip to content

Limone Cup 2013

Af Maibritt Vesti

Ved årets indendørs fodboldstævne i Lyngby skulle IF-Ryttergården forsøge at forsvare sidste års førsteplads. Holdet havde i år to debutanter med, Abbas og Jacob.

I alt 8 hold fra Sjælland fordelt i to puljer skulle kæmpe om medaljerne.

Første kamp var mod IFK98 hold 2. IFR kom desværre bagud 0-1 kort efter start. Herefter fik de udlignet til 1-1. Kampen endte uafgjort 3-3 efter at IFR havde været bagud både 1-2 og 1-3, så flot comeback i denne kamp.

I kamp nr. 2 skulle holdet møde Idrætsnettet og denne gang fik IFR en sejr på 3-2.

Tredje kamp skulle spilles mod Limone. Denne blev en velspillet og spændende kamp som endte 2-2.

Efter alle puljekampe var færdigspillet blev der regnet på resultaterne, og i vores pulje var det Limone der endte som vinder og vi sluttede som nr. 2. Dette betød en semifinaleplads hvor modstanderne var IFK 98 hold 1 som var blevet nr. 1 i deres pulje. Denne kamp vandt IFR med 3-1 og så var holdet kun én kamp fra at genvinde guldet.

I finalen var modstanderne endnu en gang Limone, men denne gang måtte IFR desværre se sig slået med 2-1.

Alle 8 hold der var med ved stævnet var rigtig gode hold, så drengene fra IF Ryttergården kan godt være stolte over at kunne tage en flot sølvmedalje med sig hjem.

Tak til arrangørerne for et godt tilrettelagt stævne med god energi og gode kampe. Vi ser frem til at vende tilbage næste år.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk