Skip to content

Fjercup 2013

Af Søren Schmidt

Onsdag d. 15.maj 2013 afholdte IF Ryttergården deres årlige badminton stævne i Holbæk badmintonhal. I alt 90 personer, hvor 72 aktive spillere fordelt i 5 rækker skulle kæmpe om guld- sølv- og bronzemedaljerne. I år var der desværre kun 3 tilmeldte piger til single A og B rækken, så disse rækker måtte udgå fra programmet.

På bane 1 hvor 8 dame double par skulle kæmpe om medaljerne var IF Ryttergården repræsenteret ved Heidi og Ditte, der efter 3 spændende og godt spillende puljekampe gik helt til finalen, hvor de desværre måtte se sig slået af et stærkt par fra IF Aktivisterne, men en flot sølvmedalje til pigerne fra IFR.

I Mix doublerækken hvor 12 par var tilmeldt, gik det strålende for IF Ryttergårdens deltagere. Rikke og Michael gik hele vejen og vandt guld efter 5 vundne kampe. Bronzemedaljen gik også til IFR hvor Pernille og Kasper måtte kapitulere i finalerunden.

I Herre doublerækken hvor 8 par var tilmeldt, var Leif og Ole fra IF Ryttergården oppe mod meget stærke modstandere og måtte forlade turneringen efter 3 gode puljekampe.

I Herre Single A rækken hvor Hasse, Caspar og Jon fra IF Ryttergården deltog, vandt Jon sin pulje, der betød, at han skulle spille finale mod en stærkt spillende Allan fra IF Kæmperne. Finalen blev en velspillet kamp, som Jon desværre tabte, men en flot sølvmedalje til Jon.

Ingen medaljer til Hasse og Caspar der blev slået ud efter nogle gode og godt spillende puljekampe.

I Herre Single B rækken hvor ingen fra IF Ryttergården deltog, gik guldet til en spiller fra soc.psyk. Odsherred.

Efter medaljeoverrækkelsen var der igen i år sponsorgave-lodtrækning hvor mange og flotte gaver sponseret af Intersport, Sportmaster, Sportigan, Mr.Team og Drogeriet 1 blev udtrukket til stor glæde for spillerne og hepperne.

Tak til Jan og John der igen i år stod for kaffe, morgenmad og frokost i cafeteriet og tak til alle spillere, hjælpere, dommmere og heppere for en god dag i hallen.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk