Fjercup 2012

Onsdag d. 2.maj afviklede IF Ryttergården det årlige badmintonstævne i Holbæk Badminton hal. Stævnet i år havde deltagelse af 10 idrætsforeninger, væresteder og opholdssteder. I alt 70 spillere der skulle kæmpe om medaljer i 6 rækker. Desværre måtte vi i år undvære deltagerne fra IF Kæmperne fra København da de beklageligvis havde glemt at tilmelde sig stævnet inden deadline.

I dame-double rækken strøg Ditte og Maibritt fra IF Ryttergården helt til tops og vandt guld foran 2 doublepar fra Team på Tværs fra Odsherred. Sølvet gik til Helene/Jette og bronzemedaljerne til Ann/Louise.

I mix-double rækken havde IFR tilmeldt 2 doublepar – Pernille/Henrik og Heidi/Ole. Men begge doubler måtte desværre vinke farvel til finalekampene da begge hold ikke gik videre fra deres respektive puljer. Kan nævnes at mix-rækken i år havde deltagelse af 12 meget stærke og godt spillende doublepar og der blev vist flot spil og god fairplay i kampene.

Mix-double rækken blev vundet af Helle/Søren fra IF Aktivisterne fra Herlev.

Nr. 2 og sølvmedaljevindere gik også til IF Aktivisterne ved Nana/Anders.

Nr.3 og bronzemedalje til Anne Sofie/Bjarke fra Søgård i Vallekilde Hørve.

Herre-double rækken, hvor IFR ikke var repræsenteret, blev domineret af meget stærke doubler fra IF Limone fra Lyngby, der også tog sig af både guld, sølv og bronzemedaljerne. Vinder af rækken blev Ernst/Søren foran Jes/Gerner på en flot 2. plads og 3.pladsen gik til Kasper/Oliver.

I herre single A rækken var IFR repræsenteret ved Kasper S., Jon og Caspar der var kommet i et meget stærkt selskab bestående af 8 spillere fordelt i 2 puljer. Efter nogle flotte og velspillende kampe hvor niveauet i år var helt i top, opnåede Jon at vinde bronze i rækken hvor guld- og sølvmedaljerne også i denne række gik til IF Limone. Finalekampen stod mellem Anders og Bjarne med Anders som vinder der også vandt rækken sidste år.

Kasper og Caspar der begge blev nr. 3 i deres puljer skulle så mødes i placeringskampen om 5-6 pladsen. Her trak Kasper det længste strå og vandt kampen.

Herre single B rækken hvor der heller ikke her var tilmeldt spillere fra IFR, blev et opgør mellem spillere fra Soc. Odsherred og Bjælken fra Ringsted. Her tog Michael fra Odsherred sig af guldmedaljen efter en tæt finalesejr over Esben fra Bjælken der vandt sølvet foran Frederik fra Odsherred der vandt bronze.

I dame single B rækken hvor ingen fra IFR stillede op gik guldet til Theresa fra IF Aktivisterne/Herlev – sølvmedaljen til Ann fra Idrætssind/Greve og bronzen til Idrætssind ved Anne Birgitte.

Igen i år et vellykket stævne, hvor dagen startede med morgenkaffe og velkomsttale ved IF Ryttergårdens formand Tonny Dyreholt, inden opvarmning til formiddagens kampe. Opvarmningen blev ledet fortrinligt af Maibrit, Jon og Ole.

Efter en tiltrængt frokostpause afsluttedes eftermiddagens program med præmieoverrækkelse og gavelodtrækning sponseret af Intersport – Sportsmaster – Sportigan og Effes.

Tak til spillere, dommere, hjælpere, heppere, ledere og ikke mindst til John og Jan fra Holbæk Badminton klub for deres store indsats på dagen.