Skip to content

DM i volley 2012

Af Søren Schmidt

Debut til IF Ryttergårdens volleyhold i den bedste række ved DM i volley og en overraskende sølvmedalje.

Efter at have vundet DM i B rækken de sidste 2 år skulle holdet fra IFR op mod stærke modstandere i A rækken ved DM i volley i Vejle.

Det var et nervøst og spændt hold fra Holbæk, der med nogle bange anelser drog mod Vejle. Dels fordi holdet var blevet reduceret og tog af sted med kun 6 spillere og for at gøre situationen værre var 2 af de 6 spillere skadet.

Med en god nats søvn på Vejle Vandrerhjem og et solidt morgenmåltid i DGI Huset på Willy Nielsens plads var holdet fra IFR klar til at debutere og spille deres første A række kamp ved et godt tilrettelagt DM stævne.

IFR var havnet i pulje 2 hvor modstanderne var Vikingerne fra Frederikssund – Multihuset fra Middelfart og IFS fra Fredericia.

IFR lagde ud med at møde IFS/Fredericia som blev besejret knebent efter en flot og velspillet kamp med mange og lange dueller.

Anden kamp ved stævnet skulle IFR møde Multihuset/Middelfart som på papiret nok var puljens stærkeste hold, men IFR kunne trække sig sejrrigt ud efter en flot og overraskende sejr.

Den sidste puljekamp vandt IFR over Vikingerne/Frederikssund efter en spændende og noget nervøst spillet kamp hvor sejren betød at IFR havde vundet puljen og til alles store overraskelse var klar til finalen hvor modstanderen var Idræt og Kultur fra Ålborg.

Første sæt i finalen tabte IFR med kun 3 point, dog efter et lige og jævnbyrdigt spil, men i andet sæt viste holdet fra Ålborg deres større rutine og var et bedre og et stærkere hold end debutanterne fra IFR og vandt derfor sættet klart.

Men stort bifald og tillykke til IFRs volleyhold der ikke følte at de havde tabt en guldmedalje men at de overraskende havde vundet en DM sølvmedalje i volley.

Holdet:

Ole Johannesen (spillende træner)
Maibritt Vesti
Jon Jensen
Caspar Schwert
Kasper Skovgård
Søren Schmidt

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk