Skip to content

Bordtennis Cup 2012

Af Maibritt Vesti

Tirsdag d. 20. marts blev Lindegårdens forårscup i bordtennins afholdt. IF Ryttergården havde 7 deltagere med: Heidi, Susanne, Jon, Kasper Skovgård, Caspar Schwert, Søren og Maibritt.

Dagen startede kl. 10 med tre indledende kampe i hver pulje. Alle formåede at klare sig videre fra deres pulje, undtaget Søren som desværre tabte sine tre kampe.

Efter frokost blev ottendedels- og kvartfinalerne spillet. Her kom Jon, Kasper og Caspar på en svær opgave og måtte desværre se sig slået af stærke modstandere.

Heidi og Maibritt var havnet i samme pulje. I den indbyrdes kamp endte det med sejr til Heidi. Dog nåede de begge til semifinalerne, men her var modstanderne også for stærke og det endte med et nederlag til begge. Det betød at de skulle møde hinanden i en revanchekamp om 4-5 pladsen. Efter en tæt kamp der måtte ud i tre sæt, var det Maibritt der trak det længste strå og vandt kampen.

Susanne spillede sig hele vejen gennem til finalen. Hun tabte desværre kampen, men kunne tage en rigtig flot sølvmedalje med hjem.

Alle havde en hyggelig dag med masser af gode og spændende kampe og vi ser frem til næste stævne.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk