Skip to content

Sund By løb 2011

Af Maibritt Vesti

Tirsdag d. 3 maj tog et hold fra IF-Ryttergården af sted til årets Sund By Løb i Fælledparken. Holdet bestod af: Susanne, som havde sin datter Emma med, Inger T, Mona , Lone F, Mette K, Kasper H, Jon, Anne, Maibritt, Søren og Rie.

Løbet var som sidste år med start på Østerbro stadion og da vi ankom dertil fik vi udleveret løbenumre og tidtager-chip. Bente Klarlund, som til daglig er læge på Rigshospitalet og arbejder med motion, kost og sundhed, var kommet for at byde velkommen hvorefter der var fælles opvarmning. Igen i år var der ruter på henholdsvis 2,4 og 4,8 km i disciplinerne løb, gang, stavgang og kørestol.

Løbet blev skudt i gang og alle begav sig ud på ruten med god gejst. Da alle var kommet i mål kunne vi nyde en velfortjent frokost i det gode vejr. Derefter var der medaljer til de tre hurtigste i hver disciplin. Der blev også trukket lod om forskellige præmier blandt alle løbenumre.

Det var første gang Inger stillede op i et løb og hun gennemførte flot ruten på 2,4 km. Rigtig godt løbet. Anne var flyvende i stavgang på 4,8 km ruten og det resulterede også i, at hun kom i mål i en rigtig god tid, tog 1. pladsen og dermed fik en flot guldmedalje.

Kasper vandt guld i herrernes 4,8 km løb, også i en rigtig flot tid. Maibritt vandt guld i kvindernes 4,8 km løb. Susanne, Emma, Mona, Lone, Mette, Jon, Rie og Søren vandt desværre ingen medaljer, men kom alle i mål i flotte tider.

Tillykke til alle. Det var en rigtig hyggelig dag med god stemning og dejligt vejr og vi glæder os til at gentage det næste år.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk