Skip to content

Sct. Hans løb 2011

Af Rie Lindekrans

30. august blev det årlige Sct. Hans Løb afviklet – og traditionen tro deltog IF Ryttergården. Vi var i år 9 deltagere, der kl. 9.00 tirsdag morgen drog mod Roskilde. Vejret var lidt blandet – vi frygtede regnbyger og stærk blæst. Men det viste sig at holde tørt, og vi fik også sol – lige indtil vi sad i bussen på vej hjem, hvor der kom en byge.

Vi var i år 8 på 5 km ruten – og vi fik selskab af Heidi fra Konsul Beyers Allé. Alle løb og gik ruten i fin stil, og gennemførte til deres egen tilfredsstillelse. Charlotte havde i år løbetrænet stabilt 3 måneder inde løbet – og det gav pote. Hun gennemførte hele ruten i løb, uden pauser, og fik en flot tid – markant bedre end sidste år. Hermed er det bevist, at det kan betale sig at træne inden et løb – rigtig godt løbet, Charlotte.

Jon deltog på 2 km. ruten og kom i mål i en tid på 9,40 min. – hvilket gav ham en 3. plads. Dejligt at IF Ryttergården også i år var på sejrsskamlen.

Efter løbet hyggede vi os i solen med dejlige sandwich, juice, frugt, chokolade og kaffe. Det traditionsrige band Wild and Gentle fra Sct. Hans spillede som sædvanligt – og de havde fået følgeskab af endnu et band, med en skøn sangerinde. Så vi nød den gode musik på græsset.

Også i år var der lodtrækningspræmier – og undertegnede var så heldig at vinde et løbesæt bestående af jakke og bukser – dejligt.

Vi glæder os allerede til næste års løb.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk