Nattens Løb 2011

Af Rie Lindekrans

Fra nordvestnyt.dk: ”Årets natløb havde knap 200 færre deltagere end sidste år. Men de 1100, der deltog, fik en god oplevelse med godt vejr. Holbæk Løbe- og Motionsklub afviklede for 15. år i træk Nattens løb i Holbæk.

Godt 1100 løbere var tilmeldt til start i Ahlgade fredag kl. 22.30 for at løbe enten fem eller 10 kilometer i mørke.

Vejrguderne, som har været særdeles tarvelige denne sommer, var anderledes milde fredag aften og sikrede godt vejr på ruten og en god oplevelse for løberne.

– Vi er rigtig godt tilfredse med løbet, og deltagerantallet var rigtig flot taget i betragtning at vi i år falder sammen med DHL-løbet, som har tiltrukket nogle at dem, der plejer at stille talstærk op til vores natløb, siger motionsklubformand Hans Bruun-Jensen”.

IF Ryttergården deltog med 5 løbere: Heidi, Jon, Maibritt, Charlotte og Rie. Maibritt løb 10 km. og vi andre 5 km. Alle gennemførte med rigtig flotte tider – dem der var med sidste år forbedrede deres tid og vi fik også bedre tider end ved Sct. Hans Løbet, som vi deltog i tidligere på ugen.

Det var rigtig sjovt, at der var flere vi kendte, som stod som tilskuere, da løbet blev sat i gang.

Efter løbet var der vand, frugt og lækre grillpølser. Det er vældig hyggeligt at sidde på torvet og spise en pølse i mørket efter en god præstation!

Alt i alt var det en rigtig god aften, både sportsligt og socialt.