Skip to content

Limone Cup 2011

Af Jon Jensen og Maibritt Vesti

Fredag d. 28. januar drog IF Ryttergårdens fodboldhold af sted til Limone fodbold cup i Lyngby. Holdet bestod af:

John Jensen
Caspar Schwert
Kasper Skovgård Hansen
Jon Jensen
Maibritt Vesti
Og Søren Schmidt var med som chauffør og opbakning fra sidelinjen. Han var også dommer i nogle af kampene.

Det var holdets første indendørs stævne og det bar de første par kampe også præg af. Spillet på banen var lidt forvirret, men som kampene skred frem blev der bedre og bedre sammenspil.

Holdets første kamp var mod Vikingerne fra Frederikssund, og den vandt Ryttergården med 2-1. Ryttergårdens anden kamp var mod Aktivisterne fra Ballerup og den endte uafgjort 1-1.

Så var de værste nerver forsvundet og spillet faldet lidt på plads, og det måtte Idræt på tværs fra Helsingør mærke da Ryttergården slog dem med hele 6-1 i kamp nr. 3. I 4. og sidste puljekamp mødte Ryttergården turneringens stærkeste hold, IF-Kæmperne fra København, og trods et nederlag på 1-4 leverede Ryttegården en god indsats.

Så var det tid til frokostpause hvor alle deltagere fik fyldt depoterne op.

Efter de 4 indledende puljekampe sluttede Ryttergården på en 2. plads med samme antal point som Aktivisterne fra Ballerup, men med en bedre målscore tog Ryttergården semifinalepladsen. Der mødte og besejrede Ryttergården Limone fra Lyngby med cifrene 3-0. Det betød en finaleplads hvor Ryttergården igen skulle møde Kæmperne fra København.

To minutter inde i kampen var Ryttergården bagud 2-0, og efter en tæt fight med en modspiller gik Jon ud på bænken i den tro at han var blevet udvist. De næste fire minutter forsvarede Ryttergåden sig fremragende og holdt Kæmperne fra scoring trods en mand i undertal. Men med et minut tilbage fik de scoret til 3-0 som også blev kampens resultat.

Efter kampen blev der sludret lidt med dommeren, og det viste sig at Jon slet ikke havde fået en udvisning.

Ryttergården kunne derefter tage hjem fra deres første stævne med en rigtig flot sølvmedalje.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk