Skip to content

Idræts- og kulturfestival 2011

Af Maibritt Vesti

Tirsdag d. 31 maj var Ryttergården til idræts- og kulturfestival på Kalvøen i Frederikssund. Det var første gang vi deltog i arrangementet. Der var et væld af muligheder for at dyrke idræt og deltage i forskellige aktiviteter.

Dagen begyndte med et obligatorisk Ekkoløb på ca 1,5 km. Første gang rundt på ruten blev løbet/gået om formiddagen og om eftermiddagen blev løbet skudt i gang for anden gang.

I mellem løbene var der konkurrencer i volleyball, rundbold, floorball og petanque. Ryttergården stillede med et hold som deltog i volleyball og floorball. Holdet bestod af Jon, Claus P, Kasper H, Ole, Søren og Maibritt.

Vi lagde ud med volleyballturneringen som var opdelt i to puljer. Vi spillede to indledende kampe som begge endte med sejr til holdet. Derefter var der finalekamp mod vinderen fra den anden pulje og den vandt Ryttergården også.

I floorballturneringen var der tilmeldt 4 hold og derfor fik alle hold tre kampe hver. Det var første gang Ryttergården prøvede kræfter med floorball, men det så holdet ikke ud til at være præget af da alle tre kampe blev vundet i flot stil og holdet endte med en samlet målscore på 7-0.

Udover konkurrencerne var der mulighed for at deltage i kanosejlads på Fjorden, go-cart og zumba, og i Kulturteltet kunne man udfolde sine kunstneriske evner ved at male, synge, lave krus og andre spændende ting.

Som afslutning på dagen var der planlagt en festmiddag med hygge, musik og dans. Ryttergården deltog dog ikke i dette. Holdet vendte hjem sidst på eftermiddagen med to velfortjente guldmedaljer.

Tak for en dejlig dag med godt vejr og god stemning. Og stor ros til arrangørerne for et rigtig godt og velafholdt arrangement.

På gensyn næste år.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk