Skip to content

Forårscup 2011

Af Maibritt Vesti

Efter sidste sommers 4. plads var IF Ryttergården igen klar til at tage kampen op med 10 andre hold fra hele Sjælland ved Lindegårdens fodboldstævne. Holdene var fordelt i to puljer.

Ryttergården stillede med følgende spillere: Caspar Schwert, Kasper Skovgård, Jon Jensen, Maibritt Vesti og en spiller som ikke vil nævnes med navn. Søren Schmidt var med som holdleder.

Ryttergården var placeret i pulje 1 med fire andre hold, og første kamp var mod Lindegården 1. Allerede 5 sekunder efter dommerens startfløjt scorede IFR til 1-0, og kampen endte 2-1 til IFR. Så var turneringen i gang.

Kamp nr. to var mod Thorupgården 2, og her vandt IFR 3-1. I kamp nr. tre var modstanderen GIF-Gentofte, og den endte 2-0 til IFR. Kamp nr. fire var mod Hedelund, og her blev slutresultatet 3-0 til IFR. Med sejr i alle indledende kampe havde IFR spillet sig i en kvartfinale, men først kunne alle deltagerne nyde en velfortjent pause og en lækker sandwich.

Trods regn og rusk var spillerne klar til kvartfinalen hvor modstanderen var Lindegården. Her viste IFR sig klart stærkest og vandt kampen med hele 6-0. I semifinalen blev GIF-Gentofte besejret med 3-0 og det betød at IFR stod i finalen og skulle kæmpe med Thorupgården 1 om 1. pladsen. Kampen endte med en sejr på 2-1 til Ryttergården som dermed snuppede guldmedaljen.

IFR viste dagen igennem rigtig godt sammenhold og sammenspil og alle markspillere kom på måltavlen. Holdets topscorer blev Jon med 10 mål. Med 7 sejre ud af 7 mulige og en samlet målscore på 21-3 kunne IF Ryttergården meget tilfredse drage hjem mod Holbæk.

Tak for et rigtig godt stævne med en masse gode kampe og god stemning. Vi glæder os til at vende tilbage til august og forsøge at genvinde pokalen.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk