Fjercup 2011

Onsdag d. 11. maj afholdt IF Ryttergårdens det årlige badmintonstævne Fjercup i Holbæk badmintonklub med 60 tilmeldte spillere i 5 rækker fordelt i Herresingle A + B række – Dame double – Mix double og Herre double.

Det kan nævnes at der ikke blev spillet kampe i Dame single rækken i år da der ikke var en eneste tilmelding her.

Stævnet startede som vanligt med morgenkaffe og brød i hallens cafeteria hvor IF Ryttergårdens formand Tonny Dyrholt bød deltagerne velkommen.

Efter at have nydt morgenkaffen, og regler og praktiske oplysninger var givet og kampprogrammet var tilrettet efter dagens afbud startede stævnet med en god opvarmning ledet af Maibritt, Jon og Ole.

Efter en masse gode og spændende og velspillende formiddagskampe var afviklet var det blevet tid til at hvile og nyde frokosten (smørrebrød fra Café Svanen) i hallens cafeteria og på græsset i det dejlige solskinsvejr.

Efter frokost blev de sidste kampe afviklet afsluttende med medaljeoverrækkelse og sponsorgave lodtrækning skænket af Intersport Holbæk – Sportmaster Holbæk – Sportigan Holbæk og D.A.I Brøndby.

IF Ryttergårdens placeringer:

Anders Vallø – Guld i Herre single B rækken
Caspar Schwert – nr. 4 i Herre single A rækken
Claus og Heidi – nr. 4 i Mix double
Jon og Maibritt – nr. 4 i Herre double

Jon og Maibritt blev efter eget ønske flyttet over i Herre double rækken hvor de blev nr. 2 i deres pulje og tabte efterfølgende bronzekampen mod et doublepar fra Minihøjskolen i Kalundborg.

Kasper Skovgård gik ikke videre fra puljespillet i Herre A rækken hvor han var oppe mod skrappe modstandere.

Leif og Ditte spillede nogle gode Mix doublekampe og vandt nogle kampe men ikke nok til en kamp om medaljerne.

Det skal lige nævnes at vores formand Tonny Dyrholt stillede sig til rådighed og spillede et par kampe da en deltager fra IF Kæmperne i Herre single A rækken måtte opgive med en skade.

Tak til alle deltagere, hjælpere, heppere, dommere, John og Jan fra Badmintonklubben og sponsorer.