DM i volley 2011

Volleyholdet fra IF Ryttergården gjorde det igen, tog til Vejle og genvandt det danske uofficielle volley-mesterskab i B-rækken.

Det var sådan lidt med “hiv og sving” at vi overhovedet kunne stille hold til stævnet i år, da tre af vores faste spillere måtte melde afbud fordi de skulle deltage på D.A.I.s instruktøruddannelse på Vejle idrætshøjskole.

Men vi fik da lige netop fundet 7 spillere der lige som forrige år tog af sted dagen før, hvor vi havde reserveret værelser og overnattede på Vejle Vandrehjem.

Efter en god nattesøvn tog holdet til D.G.I. huset hvor vi indtog vores morgenmad, inden vi skulle spille de indledende kampe hvor 10 hold fra hele Danmark havde tilmeldt sig i B-rækken.

Holdet fra IF Ryttergården var havnet i pulje 1 hvor vi skulle møde følgende hold:

IFK 09 fra Kolding
IFS Vejle 1
Idræt på tværs fra Odense
IFS Vestjyderne fra Varde

Efter en lidt nervøs start vandt holdet deres 4 indledende kampe og var dermed finaleklar hvor vi skulle møde Team Brumpark fra Glostrup som havde vundet pulje 2.

Det skulle vise sig at være en overkommelig modstander og IF Ryttergården vandt da også kampen uden det store besvær.

Så det var 7 glade og tilfredse spillere der fortjent kunne modtage medaljer og vandrepokal på podiet.

Holdet:
Claus Petersen (træner)
Søren Schmidt (holdleder)
Caspar Schwert
Kasper Skovgård Hansen
Hugo Thomsen
+ yderligere 2 spillere der ikke ønsker deres navn nævnt.