Skip to content

Bordtennis Cup 2011

Af Maibritt Vesti

Tirsdag d. 22. marts var IF Ryttergården til Lindegårdens bordtennisturnering i Roskilde.   Der var præmier til de fire bedste herrer og damer.

Af sted var: Jakob Johansen, Jon Jensen, Kasper Skovgård, Søren Schmidt og Maibritt Vesti.

Med omkring 70 deltagere skulle der afvikles ca. 250 kampe og det kørte uden problemer og forsinkelser, så det var et rigtig godt tilrettelagt stævne. Stor ros til Lindegårdens arrangement.

Med to sejre og et nederlag gik Jakob videre som nr. 2 i sin pulje, men tabte desværre den første kamp i mellemrundespillet og var derfor ude af turneringen.

Jon var havnet i en svær pulje og blev desværre slået ud i puljespillet, men trods en knæskade spillede han nogle gode kampe.

Kasper gik videre fra sin pulje og nåede kvartfinalen, men efter en meget tæt kamp med masser af energi og spænding tabte han desværre 9-11 i tredje sæt.

Søren var kommet i personalepuljen, og derfra gik han videre til mellemrundespillet. I kvartfinalen var hans modstander en god ven, og den kamp endte også i tre sæt, men han tabte desværre 9-11 i tredje sæt.

Maibritt gik videre fra sin pulje og nåede til finalen, med der var hun oppe mod en stærk modstander og tabte desværre kampen, men kunne tage en sølvmedalje med hjem.

Det var en rigtig hyggelig dag i Roskilde med mange glade mennesker og en rigtig god stemning, og vi glæder os til at gentage det næste år.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk