Skip to content

Sund By løb 2010

Af Rie Lindekrans

Tirsdag d. 4. maj løb årets Sund By Løb af stablen. IF Ryttergården stillede med et hold på 7 personer + Søren og Rie. Løbet foregik i Fælledparken, og som noget nyt i år var der start og slut på Østerbro Stadion. Så efter en god times tid i bussen tjekkede vi alle ind på Østerbro Stadion, hvor vi fik vores startnumre og chip til tidtagning.

Socialminister Benedikte Kiær bød velkommen og derefter var der opvarmning (som socialministeren også deltog i, trods høje hæle – ros skal hun have for indsatsen). Så blev løbet skudt i gang. Der var en 2,4 km rute og en 4,8 km rute – med mulighed for både løb og stavgang – og sågar rullestol. Alle ydede deres allerbedste og det blev til 4 flotte medaljer til IF Ryttergården + flere personlige rekorder.

Efter løbet fik vi lækre rugbrødssandwich, grovboller, juice og gulerødder. Det var rigtig hyggeligt at sidde i solen og nyde den velfortjente mad. Efter frokost var der medaljeoverrækkelse og lodtrækningspræmier, hvorefter vi vendte næsen hjem igen. En rigtig dejlig dag med virkelig god stemning. Tak til alle der deltog og bidrog til den gode tur.

Resultater:
Majbritt: bronze i kvindernes 4,8 km løb
Susanne: Guld i kvindernes 4,8 km stavgang
Mette: Sølv i kvindernes 4,8 km stavgang
Mona: Guld i kvindernes 2,4 km stavgang
Ditte, Anne, Søren og Rie: løb 4,8 km på rigtig gode tider
Jon var skadet, så han passede på alle vores ting – dejligt!

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk