Skip to content

Fjercup 2010

Af Rie Lindekrans

Onsdag d. 12. maj afholdt IF Ryttergården det årlige badmintonstævne Fjercup i Holbæk Badmintonklub. Der var i år 67 aktive deltagere, som i løbet af de 5 timer stævnet varer, skulle spille i alt 95 kampe i 6 forskellige rækker, inden de rette vindere var fundet.

Stævnet startede med morgenkaffe og brød i hallens cafeteria. Imens det stod på, blev kampprogrammet tilrettet de afbud og ændringer, der var kommet om morgenen. Kl. 10 var der fælles opvarmning og så gik kampene i gang.

I løbet af formiddagen blev mange spændende og velspillede puljekampe afviklet. Så var der en rigtig dejlig frokost i hallens cafeteria – det var buffet med såvel lune som kolde indslag. Her kunne både spillere, hjælpere og heppere spise sig mætte. Efter frokost blev de sidste puljekampe og medaljekampe spillet, og så var der medaljeoverrækkelse.

Vi vil lige nævne de af IF Ryttergårdens spillere, der fik medaljer:

Herre Single B: Guld til Maibritt (som var eneste kvinde, der spillede her)
Herre Single A: Bronze til Caspar Schwert
Mix Double: Guld til Heidi og Claus

Stævnet sluttede med uddeling af sponsorgaver fra Sport Master, Intersport og Sportigan i Holbæk.

Dette stævne kan kun lade sig gøre takket være den store indsat fra frivillige hjælpere og dommere – så mange tak til alle jer, samt til deltagerne for et rigtig godt stævne.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk