Skip to content

DM i volley 2010

Af Søren Schmidt

IF Ryttergården blev uofficielle Danmarksmestre i volley.

For første gang i klubbens historie hjemførte IF Ryttergården et dansk mesterskab. Onsdag d. 28. marts i Vejle vandt volleyholdet fra IFR Danmarksmesterskabet i B-rækken med følgende spillere på banen:

Maibritt Vesti
Hugo Thomsen
John A. Jensen
Jon Jensen
Caspar Schwert
Ole Johannesen
Kasper Skovgård Hansen
Claus Petersen (træner)
Søren Schmidt (holdleder)

Efter at have trænet stabilt og målrettet i et halvt års tid under trænerne Claus Petersen og Anders Valløs ledelse var holdet trimmet og klar til DM kampene i Vejle.

Dagen før stævnet drog volleyholdet af sted til Vejle hvor holdet havde indlogeret sig på Vejle Vandrerhjem. Efter en hurtig udpakning fandt vi et sted hvor spillerne kunne købe noget aftensmad, så tilbage til Vandrerhjemmet hvor der blev spillet lidt bordtennis og slappet af inden spillerne gik til ro.

Efter en god nats søvn var alle veludhvilede og friske til dagens puljekampe der startede kl. 10:00 i DGI-husets store hal.

Holdet fra IFR var kommet i pulje 1B hvor vi skulle møde:

IFS Vejle
Team Odense 2
IFS Kolding 1

Efter noget af det bedste volleyspil holdet har præsteret blev alle 3 puljekampe vundet uden at afgive sæt.

Så var holdet klar til finalen hvor modstanderen var IFS Kolding 2. Efter et nervøst første sæt, som dog blev vundet med 21-15, smed holdet nerverne og vandt 2. sæt sikkert med 23-13.

Og som det første hold fra Sjælland der har vundet DM i volley kunne holdet fra IF Ryttergården kåres og hyldes, og spillerne kunne fortjent modtage vandrepokalen og guldmedaljerne som bevis for sejren ved årets DM stævne i volley.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk