Skip to content

Nattens Løb 2009

Af Rie Lindekrans

Fra “Nordvestnyt.dk”:
“Næsten 1.000 deltog sent fredag aften i “Nattens Løb 2009″ med start og mål på Torvet i Ahlgade i Holbæk. Starten gik kl. 22.30, og herefter bevægede de mange løbere sig i en længere og længere slange blandt andet ad Piratstræde, Gasværksvej, Studiestræde, Ahlgade, Blegstræde, Havnevej, Brogade, Markedspladsen, Tidemandsvej, Borgmester N.E. Hansensvej, Munkholmvej, Samsøvej, Højstien, Højen og Smedelundsgade tilbage til udgangspunktet.”

Vi var 3 fra IF Ryttergården der stillede op til start: Maibritt Vesti Petersen, Heidi Vesti Petersen og undertegnede Rie Lindekrans. Det var første gang vi deltog i Nattens Løb i Holbæk, så vi var temmelig spændte på hvordan det ville være med alle de mennesker i løbet, alle tilskuerne i gaden og så det at løbe så sent på dagen – kl. 22.30 en fredag aften er ikke lige det vante træningstidspunkt.

Vi mødtes på Ryttergården og fik sat vores chip til tidtagning fast på skoen, drak en kop kaffe og kl. 22.00 gik vi op mod startfeltet. Da vi kom ud på gaden kunne vi ikke undgå at blive grebet af stemningen og forventningsfulde nærmede vi os Algade. Der var rigtig mange deltagere og vi stod som sild i en tønde og skulle prøve at lave lidt opvarmning – det lykkedes ikke rigtig, men så blev vi varme af at stå så tæt. Da starten gik var al træthed glemt og af sted kom vi. Maibritt løb hurtigt af sted – Heidi og jeg fulgtes ad i et mere roligt tempo.

Det var en super-hyggelig tur gennem gaderne og Anlægget, hvor der var sat fakler op. Temperaturen var perfekt til at løbe i – og det var fantastisk at løbe over målstregen, hvor folk stod og klappede. Efter løbet var der velfortjent vand, frugt og chokolade. Vi blev enige om at det havde været en rigtig god oplevelse, som vi gerne vil gentage næste år – gerne sammen med flere fra IFR.

Vi løb de 5 km. i følgende tider – som vi er godt tilfredse med:
Maibritt: 26.32 min.
Heidi og Rie: 36.59 min.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk