Medlemsaften 2009

Af Rie Lindekrans

Traditionen tro startede vi sæsonen 2009/2010 op med en medlemsaften i IF Ryttergården. 20 medlemmer mødte op i Foreningshuset torsdag d. 27. august kl. 19 – efter badminton. Inden da havde 4 flittige medlemmer af bestyrelsen dækket fint op og arrangeret madboller (bagt af arbejdsfællesskabet på Ryttergården) med salat og forskelligt pålæg, således at alle kunne få lidt at spise.

Vi havde været så heldige at få kontakt til en af Holbæks dygtige idrætsudøvere, Casper Saltoft, kaldet “Cykelmyggen”, som kom og fortalte om sin sport. Casper kører mountainbike på højt niveau – kører for et hold der hedder T-Bikes, som har hovedsæde i Birkerød. Casper havde sin (meget dyre!!) cykel med og gennemgik alt på den, ligesom han fortalte hvad det kræver at dyrke mountainbike på hans niveau – megen træning! Men han sagde også, at Holbæk Cykel Union etablerer en mountainbike-afdeling her i efteråret – og at der vil være undervisning også for begyndere – så det var måske noget for os? Det kræver dog, at vi har mountainbikes – samt at vi har et sted at vedligeholde dem, da dette er en stor del af sporten.

Der var vist flere der kunne være interesserede efter denne aften – Casper fortalte meget levende, begejstret og smittende om sin passion. Vil I vide mere om Caspar, så har han en hjemmeside der hedder www.saltoft.com. Da Casper var færdig med at fortælle, ryddede vi op og sagde tak for en hyggelig aften.

Hvis I kunne tænke jer at køre mountainbike, så kontakt bestyrelsen eller trænerne – så må vi se hvad vi kan gøre i den retning.