Jubilæumsfest 2009

Af Rie Lindekrans

Den 30. september 1999 afholdtes der stiftende Generalforsamling i Holbæk Kommunes Idrætsforening for sindslidende og psykisk skrøbelige – dengang kaldet De Tapre Mus. Således havde IF Ryttergården 30. september 2009 10 års jubilæum.

Den nuværende bestyrelse havde bestemt at jubilæet skulle markeres med en rigtig god fest. Idrætsforeningen slog sig derfor sammen med Værestedets efterårsfest og inviterede alle medlemmer og brugere til fest fredag d. 2. oktober. Alle måtte invitere en ledsager med. Vi havde været så heldige at få lov til at holde festen i HB&I’s lokaler – stedet hvor vi styrketræner, løber og går stavgang.

Kl. 17.00 mødte sådan cirka 70 forventningsfulde festdeltagere op og de blev budt velkommen med en velkomstdrink. Forinden havde bestyrelsen og et par hjælpere dækket nogle rigtig flotte borde og der var opstillet en bar hvor der kunne købes fadøl, sodavand, og vin. Det var værestedets personale der stod for salget på vegne af Café Perlen. Formanden Tonny Dyreholt bød velkommen og så gik vi ombord i den lækre buffet. Det var Jette fra Café Perlen der havde tryllet lækkerier frem: kyllingefilet, oksefilet, flødekartofler, ovnbagte kartofler samt en god salatbar.

Der blev spist og snakket i et par timer – afbrudt af 2 sange: 1 fra sportsudøverne (vist nok skrevet af Karin J) og 1 som personalet sang (helt sikkert skrevet af Karin). Sonny spillede op til dans – han startede med en boogie woogie, og snart kom der gang i danseskoene. Senere blev der trakteret med kaffe og et nærmest sønderjydsk kagebord.

Mona holdt en fin tale om hvad det havde betydet for hende at dyrke idræt – og Henrik P. holdt også en fin tale om hvad IF Ryttergården betyder for ham. Dejlige ord, som jeg tror mange er enige i. Efter kaffen blev der danset, snakket og grinet og nogle fortsatte festen i byen. TAK til alle for en rigtig dejlig aften.