Skip to content

Sjællands Cup 2008

Af Søren Schmidt

Mandag d. 24. november var IF Ryttergården repræsenteret med 7 deltagere ved IF Kæmpernes badmintonstævne “Sjællands Cup” i Sundby på Amager.

I Herre Single A stillede IF Ryttergården med Caspar Schwert og Claus Petersen. Da der kun var 4 deltagere der havde tilmeldt sig denne række blev rækken afviklet således at alle mødte hinanden 2 gange, i alt 6 kampe til hver deltager. Caspar vandt 4 kampe og tabte 2 kampe, som resulterede i en samlet 2. plads og en velfortjent sølvmedalje. Claus som deltog i A-rækken for første gang vandt 1 kamp og tabte 5 kampe, hvilket rakte til 4. pladsen.

I B-rækken hvor de næstbedste herrer og de bedste damer skulle dyste om medaljerne var IF Ryttergården repræsenteret ved Henrik Petersen, Hakim Ismail og Maibritt Vesti. B-rækken blev afviklet i 2 puljer à 4 spillere hvor Maibritt og Hakim kom i pulje 1 og derfor skulle mødes indbyrdes; her trak Maibritt det længste strå og vandt kampen.

Maibritt vandt sine 3 kampe hvilket betød at hun blev puljevinder og finaleklar, hvor hun skulle møde vinderen af pulje 2. Efter en flot finaleindsats og kamp til stregen måtte Maibritt desværre se sig slået af en mandlig deltager fra IF Aktivisterne, men en flot og fortjent sølvmedalje blev det til Maibritt.

Hakim som deltog i et badmintonstævne for første gang, spillede 3 flotte kampe, vandt de 2 og tabte 1 kamp, han sluttede derfor som nr. 2 i puljen hvilket betød en kamp om bronzemedaljerne. Efter en jævnbyrdig kamp om 3. pladsen kunne Hakim efter en flot spillet og godt fightet kamp modtage sin velfortjente bronzemedalje.

Henrik som var placeret i pulje 2 måtte desværre efter at havde vundet 2 kampe og tabt 1 kamp tage til takke med at spille om 5.-6. pladsen da 3 deltagere inkl. Henrik alle havde vundet 2 kampe. Så placeringen i puljen skulle findes i flest vundne bolde i deres indbyrdes kampe; resultatet viste at Henrik på 3. pladsen havde vundet 37 bolde, efter nr. 2 med 38 vunde bolde og vinderen med 39 vundne bolde, så der var marginalerne ikke lige på Henriks side denne dag. Kampen om 5.-6. pladsen blev efterfølgende tabt så resultatet blev en 6. plads til Henrik.

I den åbne doublerække stillede IF ryttergården med et mix-double par: Lotte Sørensen som også var med for første gang dannede par med undertegnede (Søren Schmidt). I pulje 1 som bestod af 2 mixdoubler og 2 herredoubler vandt parret 1 kamp og tabte 2 kampe. Resultatet betød at parret sluttede som nr. 3 i pulje 1 og derfor skulle møde nr. 3 i pulje 2 om placeringen 5.-6. pladsen. Den kamp vandt parret fra IF Ryttergården og sluttede sammenlagt på en 5. plads.

Tak til IF Kæmperne for et godt stævne og tak til IF Ryttergårdens deltagere for et godt og positivt sammenhold hele dagen.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk