Skip to content

Sct. Hans løb 2008

Indlæg fra Lysglimt

Af Rie Lindekrans

Tirsdag d. 26. august var vi 11 fra IF Ryttergården der deltog i årets Sct. Hans Løb. Vi mødtes på Ryttergården kl. 9.45 og kørte, efter en kop kaffe, til Sct. Hans. Vejret var lidt blandet, så vi medbragte regntøj – men fik heldigvis ikke brug for det!

Løbet startede med fælles opvarmning på en stor græsplæne til musikken fra løbets husorkester. Da alle var varme blev 2 km løbet sat i gang. Der var lavet ny rute, så man gik langs vandet. Der var 5 fra IFR, der gennemførte denne tur: Heidi, Ole, Tonny og Henrik – sammen med Søren Schmidt.

20 min. senere blev 5 og 10 km løbet startet. 6 deltagere fra IFR deltog på 5 km distancen – Charlotte og Rie løb og Karin, Gitte, Lone F. og Karen Sofie gik. 5 km ruten var den “sædvanlige” smukke tur gennem skoven. Det er en god rute men de mange bakker trækker tænder ud – så vi var glade for vanddepoterne undervejs.

Alle nåede i mål i og fik udleveret medaljer samt en dejlig og velfortjent madpakke med en lækker sandwich, frugt, chokolade og juice og kaffe ad libitum. Alle deltagere fik desuden en t-shirt – årets farve var lilla og det var der stor tilfredshed med. Vi sad i græsset og spiste maden mens vi nød musikken.

Efter frokost var der præmieoverrækkelse og der var desuden lodtrækning på vores løbsnummer. Desværre var det ikke vores løbsnumre der blev udtrukket denne gang. Men alt i alt en rigtig dejlig dag, som vi håber mange flere vil deltage i til næste år – trods ømme muskler dagen derpå for nogens vedkommende.

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk