Skip to content

JFI Lege 2008

Af Søren Schmidt

Medaljehøst i det Fynske

IF Ryttergården havde til årets Jysk Fyske Idrætslege i Fåborg tilmeldt 7 deltagere, der skulle kæmpe om medaljer mod 135 idrætsudøvere fra Jylland og Fyn.

JFI Legenes første disciplin var et 3 km løb i den dejlige natur rundt om “Sundsøen”. IF Ryttergården stillede til løbet med 2 herrer, Caspar og Claus, der begge kom i mål uden for medaljerækkerne. I damerækken løb Charlotte U. et flot løb og kom i mål blandt de 10 bedste.

Så kom den første guldmedalje i hus ved Maibritt der deltog for første gang på IF Ryttergårdens hold. Hun løb og vandt 3 km i den flotte tid 15.51 min. Det var næsten 2 minutter hurtigere end løberen der kom ind på 2. pladsen.

I badmintonturneringen stillede IF Ryttergården op i single øvede med Charlotte U. og Maibritt som begge mødte skrappe herrer i deres puljer. Her spillede Charlotte sig til finalepuljespillet hvor hun var oppe mod overmagten og tabte begge sine kampe hvilket dog resulterede i en bronzemedalje.

I single uøvede var IF Ryttergården repræsenteret ved Henrik P. som i suveræn stil vandt sine 3 puljekampe, hvilket betød videre deltagelse i finalepuljen. Her fik han noget hårdere modstand, men vandt alligevel begge sine kampe hvilket udløste den anden guldmedalje til IF Ryttergården.

I double øvede spillede Tonny og Claus sig til vores 3. guldmedalje efter nogle jævnbyrdige og spændende kampe mod stærke modstandere.

I bordtennisturneringen stillede Caspar op i single øvede hvor han vandt sølv efter 5 flotte kampe.

IF Ryttergårdens 4. og sidste guldmedalje blev hentet i bordtennis doublen ved Caspar og Søren.

I volleyball-turneringen spillede holdet fra Holbæk nok den bedste turnering nogensinde. Holdet vandt deres første kamp mod “Midtpunktet” fra Ringe, spillede uafgjort mod “Idræt på banen” fra Århus og tabte til de senere guldvindere fra “Aktivitetshuset” i Middelfart. Desværre rakte resultaterne ikke til en kamp om 3.-4. pladsen, da holdet fra Århus gik videre med en bedre score-difference.

Som noget nyt for IF Ryttergårdens vedkommende var der svømning på programmet, det benyttede Charlotte U. sig af ved at vinde sølv i 50 m fri.

Efter nogle problemer med tidtagningen og lidt snakken frem og tilbage viste det sig at Henrik P.s flotte tid i 50 m bryst rakte til en bronzemedalje.

Godt gået af deltagerne fra IF Ryttergården der hjemførte 4 guld, 2 sølv og 2 bronzemedaljer!

IF RYTTERGÅRDEN | c/o Multihuset | Kasernevej 6 | 4300 Holbæk | Tlf. 72 36 82 08 | mail@if-ryttergaarden.dk