Brugerundersøgelse 2007

I september 2007 gennemførte IF Ryttergården en undersøgelse blandt brugerne om, hvor tilfredse de er med foreningen.

Der var 22 besvarelser, så ud af 50 skemaer er det ikke helt nok, men det giver da et fingerpeg.

Overordnet er der tilfredshed med aktiviteterne

Kontingent: Meget tilfredshed med kontingentet.

Instruktører: Stor tilfredshed med instruktørerne. De er søde, dygtige og udviser fin balance mellem psykiatri og professionalisme i forhold til idrætten.

Opfordring til instruktørerne: Fortælle om der er noget man kan blive bedre til.

Information: Stor tilfredshed med informationsniveauet – både den mundtlige og den skriftlige.

Hjemmesiden er ikke god nok. Utilfredsheden skyldes at den er kedelig og mangler billeder.

Bestyrelsen: Der er en del der ikke ved, hvem der sidder i bestyrelsen.

Medlemsaftener: Der er generelt tilfredshed med medlemsaftenerne. Der var dog nogle, der ønskede at der var et arrangement hver tredje måned. Der var også ønske om oplæg om motivationspsykologi fra professionelle idrætsudøvere eller en sportspsykolog – hvad der får dem til at “brænde” for deres sport.

Stævner: Der var meget tilfredshed med udbuddet af stævner. “De er motiverende”, “kan tages i eget tempo” og “er som en saltvandsindsprøjtning”. Der er også fed stemning og sammenhold.

Andre kommentarer: Ungdomspsykiatrisk afdeling er meget glad for tilbuddet. I det store og hele masser af roser til foreningen.

Ønsker

Der var nogle ønsker vedrørende tirsdage og torsdage aftener i Bjergmarkshallen. Udover badminton er der ønsker om floorball og fodbold og volley. Der var også ønske om mere målrettet badmintontræning. For eksempel træning i “at blive bedre til at serve”.

I HB&I var der forslag om opfølgning på vægt, kondital, og fedtprocent, evt. i en mappe. Der var også interesse for løbetræning og atletik med instruktør.

Tiltag

Bestyrelsen er rigtig glad for at have fået nogle pejlinger på hvad vi kan gøre bedre, og vi har derfor iværksat følgende tiltag:

1. Vi er nu i gang med at forbedre hjemmesiden. Så hav lidt tålmodighed med os – det tager tid!
  2. Vi har lavet en aftale med Kenny om at være ansvarlig for volley torsdag aften.
  3. Vi har lavet faste tidspunkter for boldspil tirsdag og torsdag aften i Bjergmarkshallen. Se plan under Badminton/boldspil.