IF RYTTERGÅRDEN
ForsideNyhederFjercup 2018 Udskriv Kontakt Mindre tekst Større tekst


Fjercup 2018

Af Maibritt Vesti


For 18. år i træk fik vi afviklet vores badmintonstævne i Holbæk badmintonhal. På banen fra IFR havde vi Johannes/Louise, Jon/Stine, Kasper/Rikke, Kasper S./Anja, Ditte/Thilujah, Simon/Jakob fra IFK og Maibritt/Helle fra Aktivisterne.Der blev spillet mange gode kampe i alle rækker og niveauet var højt.

Det blev til to medaljer til Holbæk i år, begge i damedoublerækken. En bronzemedalje som blev vundet af Ditte og Thilujah og en halv guldmedalje der gik til Maibritt og Helle.Lige som det plejer at være, var det en succesfuld og rigtig hyggelig dag med god stemning og højt humør. Men i år var alligevel lidt anderledes end de foregående, da det var sidste gang vi spiller i denne hal. Næste år står Holbæk Sportsby nemlig klar med helt nye faciliteter. Vi glæder os til forhåbentlig lige så gode stævner der i fremtiden.

Et stort tak til Jan for lån af hallen og super god service igennem alle årene. Tak til alle spillerne, dem der heppede, de frivillige hjælpere og til Intersport og Sportmaster for alle de flotte sponsorgaver.

På gensyn i 2019.Læs også
IF RYTTERGÅRDEN  •  c/o Multihuset  •  Kasernevej 6  •  4300 Holbæk  •  Tlf. 72 36 82 08  •  mail@if-ryttergaarden.dk
Antal besøg: GOGOwebdesign